TTO 2020 surprize și noutăți turistice

Devenit deja o tradiţie, cel mai mare eveniment dedicat turismului din regiunea Olteniei – Targul de Turism al Olteniei se adresează persoanelor în căutare de vacanţe în noi destinaţii, pe care să le rezerve la cele mai avantajoase preţuri.

TTO (ce este găzduit de Centrul Multifuncţional Craiova, str. Târgului nr. 26), va fi deschis între 10:00 şi 18:00, în toate cele trei zile (6- 8 Martie 2020). Intrarea este gratuită! Un avantaj important pentru public este faptul că târgul aduce împreună agenţiile de turism, astfel că într-o singură zi, în acelaşi loc, pot fi analizate mai multe posibilităţi de călătorie pentru 2020. Agentiile de turism prezente la targ te asteapta sa-ti contureze vacanța completă: pachete cu avion sau autocar, circuite turistice, croaziere, pachete pentru seniori si cazări în toată lumea!

Zboruri charter din Craiova spre Antalya
Recunoscută drept cea mai populară destinație de vacanță a Turciei, Antalya este alegerea potrivită atât pentru un concediu în familie, cât și pentru o escapadă cu prietenii. În fiecare săptămână  (luni, joi și vineri), trei companii aeriene operează zboruri directe din Craiova spre Antalya. Destinaţiile exotice sunt din ce în ce mai solicitate de turiştii şi oferta agentiilor este variată, de la Republica Dominicană Cuba, Mexic la Thailanda, Sri Lanka, Maldive, Mauritius, Seychelles, Zanzibar, Bali. Ofertele de vacanţă vor cuprinde atât destinaţiile externe aflate la mare căutare (Turcia, Grecia, Spania, Italia, Egipt, Tunisia, Cipru, Portugalia), cât şi litoralul românesc, staţiunile montane şi balneare din România, unde vacanţele se pot cumpăra şi cu vouchere de vacanţă!

Vă invităm să descoperiți hoteluri de lux, cu o serie completă de facilități și servicii.Meșterii olari, tâmplari, artizani sau croitori rispiți prin toate colțurile țării aduc mai aproape de oamenii de astăzi bucuria și emoțiia tradițiilor românești.

Nu vor lipsi tombole cu premii, prezentãri de locatii hoteliere noi deschise, degustãri specifice anumitor zone turistice, momente artistice care sã trezeascã interesul pentru anumite destinatii.

Cooking show-uri și amintiri personalizate
După modelul TTR Romexpo, Târgul de Turism al Olteniei se va desfășura în paralel cu Horeca Expo Oltenia, târg dedicat furnizorilor de echipamente, produse, accesorii şi servicii pentru hoteluri, restaurante si baruri. Nu vor lipsi cooking show-uri organizate de chef Ciprian Nicolescu însoțite dedemonstrații oferite de somelierul Sergiu Nedelea. De la târg nu vor lipsi nici produsele bio, dulcețuri naturale după rețete vechi românești, sucuri naturale fără conservanți, miere de Romanați, produse din lavandă ecologică și dulciuri de casă tradiționale. Gogu Neagoe va realiza gratis caricaturi vizitatorilor doritori sa păstreze o amintire de la Targul de Turism al Olteniei 2020.

Parteneri ai evenimentului sunt: Selgros România, Golden Brau. TRAVELLER MAGAZIN este și în acest an Partener Media tradițional.

About Traveller Magazin

REVISTA TRAVELLER MAGAZIN MARIAN CONSTANTINESCU – Redactor Şef Marian Constantinescu s-a născut pe 24 aprilie 1953, în Bucureşti. Absolvent al Liceului “Aurel Vlaicu” (1972). Licenţiat în ziaristică. A lucrat la Agerpres, Tineretul Liber, Curierul Naţional, Ziua, ocupând poziţii de la redactor, şef departament, redactor şef până la director de promovare. A publicat poezie, proză, comentarii literare, în revistele: România Literară, Luceafărul, Contemporanul, Convorbiri Literare, Cronica, Vatra, Săptămâna, Flacăra, Suplimentul literar artistic al Scânteii Tineretului etc.
This entry was posted in Evenimente, Targuri and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*