Comuna Frumușița din județul Galați invită turiștii interesați de ecoturism, să viziteze Lunca Joasă a Prutului Inferior, zonă care se întinde pe teritoriul localităților: Galați, Tulucești, Frumușița, Foltești, Măstăcani, Vlădești, Oancea, Suceveni, Cavadinești și care este declarată arie naturală protejată având ca scop protejarea și conservarea florei și faunei din lunca inundabilă a Prutului. Parcul Natural Lunca Joasă a Prutului Inferior este format din zone umede, păduri, pajiști și lacuri ce oferă o experiență deosebită în natură și reprezintă o arie naturală de mare valoare științifică.
Aici trăiesc circa 239 de specii de păsări, din care 74 sunt incluse in Directiva Păsări a U.E. Apele Prutului reprezintă un ecosistem preferat pentru: barza albă, stârcul de noapte, stârcul roșu, stârcul purpuriu. Flora este constituită din vegetație palustră (de baltă) asociată cu cea acvatică și cu ierburi înalte, cu specii de: rogoz, pipirig, papură, stuf sau vegetație ierbacee precum coada calului, izma broaștei, săgeata apei, iarba mlaștinii, piciorul cocoșului, țipirigul, cucuta de apă, coada șoricelului, traista-ciobanului, plutnița, troscotul de apă, ciulinul de baltă, nufărul galben, nufărul alb.
Activitățile care pot fi practicate în zonă sunt: drumețiile, ciclismul, echitaţia, observarea păsărilor, pescuitul. În zonă există posibilitatea de cazare, la Baza de agrement cu specific pescăresc din comuna Frumușița, aflată la circa 100 m de râul Prut. Mai multe detalii se regăsesc pe site-ul www.luncaprutului.ro