21.500 de vizitatori au vizitat TTR

Ei s-au întâlnit în perioada 21 şi 24 februarie la Târgului de Turism al României (TTR) cu mii de oferte lansate pe piață de 330 de companii expozante, din 15 țări: Bulgaria, Chile, Congo, Croația, Grecia, Ungaria, Israel, Macedonia de Nord, Moldova, Palestina, Portugalia, România, Rusia, Spania și Turcia. Acestea și-au amenajat standurile pe o suprafață expozițională de 15.500 metri pătrați.


De asemenea, ediția de primăvară a TTR I s-a bucurat de participarea oficială a țărilor: Bulgaria, Grecia, Israel, Macedonia de Nord, Moldova, Palestina, Africa de Sud. Gradul de internaţionalizare a celei de-a 41-a ediții a Târgului de Turism al României a fost de 22%. Vizitatorii au beneficiat de cele mai avantajoase oferte pentru turismul cultural, turismul de tratament, rural sau de business, dar și pentru vacanțele de tip croazieră sau destinații exotice.

Evenimentul a fost locul ideal pentru stabilirea şi desfăşurarea întâlnirilor de afaceri din industria turismului. De asemenea, manifestarea a inclus și o serie de activități conexe care s-au desfășurat în fața unui public numeros și au fost susținute de reprezentanți de marcă pentru industria turistică.

Cea mai frecventată a fost Conferinţa „Forța de muncă în turismul românesc. Cauze și Soluții”. Aceasta a avut ca subiect de dezbatere deficitul forței de muncă și ca scop depistarea cauzelor ce au condus la o asemenea situație în industria turistică. Conferința a reunit specialiști din aria turismului, reprezentanți ai asociațiilor și instituțiilor de specialitate și jurnaliști. TTR este organizat de Romexpo, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT ) şi în parteneriat cu: Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural  (ANTREC).

Vă așteptăm la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României, care va avea loc în perioada 14 – 17 noiembrie 2019. Pentru înscrieri accesați www.târguldeturism.ro. Traveller Magazin a fost unul dintre Partenerii Media semnificativi al acestei noi manifestări.


About Traveller Magazin

REVISTA TRAVELLER MAGAZIN MARIAN CONSTANTINESCU – Redactor Şef Marian Constantinescu s-a născut pe 24 aprilie 1953, în Bucureşti. Absolvent al Liceului “Aurel Vlaicu” (1972). Licenţiat în ziaristică. A lucrat la Agerpres, Tineretul Liber, Curierul Naţional, Ziua, ocupând poziţii de la redactor, şef departament, redactor şef până la director de promovare. A publicat poezie, proză, comentarii literare, în revistele: România Literară, Luceafărul, Contemporanul, Convorbiri Literare, Cronica, Vatra, Săptămâna, Flacăra, Suplimentul literar artistic al Scânteii Tineretului etc.
This entry was posted in Expozitii turism and tagged , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*