Vineri incepe Targul de Turism al Olteniei


CRAIOVA – Turism și torturi

Între 8 și 10 martie 2019 la Centrul Multifuncțional Craiova, se va desfășura a IV-a Târgului de Turism al Olteniei (TTO), cel mai mare eveniment din Oltenia dedicat industriei turismului. TTO va reuni în special expozanți din regiunea Olteniei și din întreaga țară, dar, totodată, vor fi invitați și expozanți din străinătate.

Târgul dorește promovarea zonelor turistice și a serviciilor din acestă regiune a României, organizarea de conferințe și dezbateri cu subiecte ce țin de dezvoltarea turismului regional. Timp de trei zile veți beneficia de reduceri substanțiale,  la pachetele turistice achiziționate. Vă veți putea procura vacanțe cu discount de până la 40% dar și experiențe printre care zbor ancorat cu  balonul cu aer cald – un mijloc inedit si eficient de promovare, publicitate, reclama de afaceri pentru cei interesați; să descoperiți secretele din  Dino Parc Rasnov,  singurul parc tematic de dinozauri din Romania; să vă familiarizați cu noi investiții din domeniul balnear, trei dintre  acestea aparținând complexelor hoteliere Afrodita și Diana Resort, respectiv Minerva Resort & Spa, din stațiunea Băile Herculane. Nu vor lipsi prezentări și degustări specifice anumitor zone turistice, momente artistice care vor delecta, cu siguranță vizitatorii Târgului de turism.

În paralel cu acesta se va desfășura și HORECA Expo unde vor fi prezentate tehnologii și echipamente moderne menite să contribuie la creșterea și eficientizarea hotelurilor și restaurantelor din zonă. În plus vizitatorii se vor delecta la expoziția de panificație și cofetărie, în care vor avea loc concursurile ”Tortul anului” și ”Pâinea anului”. Pe parcursul celor trei zile sunt așteptați circa 10.000 de vizitatori.

Intrarea este gratuită – ne-a informat Valentina Pandia, reprezentanta firmei organizatoare PS Multiservices SRL. Traveller Magazin este Partener Media tradițional al Târgurilor.

Program de vizitare:

Vineri: 10.00 – 18.00

Sâmbătă: 10.00 – 18.00

Duminică: 10.00 – 16.00.

Alte detalii pe: www.targdeturismoltenia.ro şi www.horecaexpooltenia.ro.

About Traveller Magazin

REVISTA TRAVELLER MAGAZIN MARIAN CONSTANTINESCU – Redactor Şef Marian Constantinescu s-a născut pe 24 aprilie 1953, în Bucureşti. Absolvent al Liceului “Aurel Vlaicu” (1972). Licenţiat în ziaristică. A lucrat la Agerpres, Tineretul Liber, Curierul Naţional, Ziua, ocupând poziţii de la redactor, şef departament, redactor şef până la director de promovare. A publicat poezie, proză, comentarii literare, în revistele: România Literară, Luceafărul, Contemporanul, Convorbiri Literare, Cronica, Vatra, Săptămâna, Flacăra, Suplimentul literar artistic al Scânteii Tineretului etc.
This entry was posted in Expozitii turism and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*