RYANAIR – Parteneriat cu Oktoberfest

Compania aeriană low cost nr. 1 a EuropeiRyanair, a lansat un parteneriat cu Oktoberfest Brașov, pentru a susține în continuare turismul regional în România. Acest parteneriat are proiectată atragerea anual a peste 2,5 milioane de vizitatori din Irlanda și Marea Britanie, dar și din alte țări spre România. Cu ușurință o parte din ei vor putea călători la Brașov, la tarifele reduse ale Ryanair, cu serviciile din Londra Stansted către București, operat cu o frecvență de două zboruri zilnice, dar și Dublin – București, cu 5 zboruri săptămânale.

Suntem încântați de parteneriatul cu Oktoberfest Brașov. Este o inițiativă respectabilă de a susține turismul regional românesc deoarece turiștii din Irlanda și Marea Britanie vor fi invitați să zboare cu Ryanair și pentru a descoperi acest frumos oraș din Carpați” – a declarat Denis Barabas, Ryanair Sales & Marketing Executive România. La rândul său Cristian Macedonschi, unul dintre liderii Asociației pentru Dezvoltarea și Promovarea Turismului în județul Brașov, a declarat: “Mă simt onorat că am reușit să consolidăm acest parteneriat. Brașovul este vârful de lance al turismului românesc și atrage an de an sute de mii de turiști străini prin obiectivele turistice, tradițiile, natura, istoria și desigur prin evenimente de calitate. Oktoberfest Brașov care a ajuns în numai 9 ani a devenit cel mai important eveniment de acest gen din România. Mă aștept să atragem la Oktoberfest Brașov (7-17 Septembrie) peste 8.000 de turiști din Marea Britanie, care să descopere tradițiile culinare dar și culturale ale festivalului brașovean.”

ANGELA SIMION

About Traveller Magazin

REVISTA TRAVELLER MAGAZIN MARIAN CONSTANTINESCU – Redactor Şef Marian Constantinescu s-a născut pe 24 aprilie 1953, în Bucureşti. Absolvent al Liceului “Aurel Vlaicu” (1972). Licenţiat în ziaristică. A lucrat la Agerpres, Tineretul Liber, Curierul Naţional, Ziua, ocupând poziţii de la redactor, şef departament, redactor şef până la director de promovare. A publicat poezie, proză, comentarii literare, în revistele: România Literară, Luceafărul, Contemporanul, Convorbiri Literare, Cronica, Vatra, Săptămâna, Flacăra, Suplimentul literar artistic al Scânteii Tineretului etc.
This entry was posted in Evenimente and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*