“REMARKETING ROMANIA” SE REEDITEAZĂ

= 61

Asociația ArtTour România (www.arttour.ro) organizează la jumătatea lunii septembrie ediția a doua a proiectului ReMarking Romania, cea mai amplă activitate de remarcare a traseelor montane din țară. Prima ediție a avut ca rezultate remarcarea a 8 trasee montane din masivul Piatra Craiului, și valorificarea potențialului turistic și gastronomic al stațiunii Dâmbovicioara.

A II-a ediție a proiectului se va desfășura în perioada 15-17 septembrie, în Predeal, (județul Brașov), unde vor fi reabilitate peste 10 trasee din masivele montane aferente Predealului. Acest eveniment este realizat în parteneriat cu Salvamont Predeal, Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Predeal și asociații din București, Brașov și județele limitrofe Brașovului. Deoarece ArtTour România susține și gastronomia românească, gazdele vor pregăti, pentru toți participanții, o masă festivă, unde producătorii locali vor promova produsele și preparatele tradiționale din zona Predeal.

Acest eveniment va oferi nu doar o oportunitate de colaborare pentru organizațiile pasionate de mediu, turism, sport și gastronomie, ci și experiențe unice pentru cei peste 100 de voluntari implicați. ArtTour România alături de sponsorii proiectului vor asigura materialele pentru marcare, cazarea, mesele voluntarilor din asociațiile partenere și distracția acestora. Astfel, contribuția oricărui pasionat de munte și de drumeții este binevenită!

Pe această cale, echipa ArtTour ține să mulțumească sponsorilor pentru implicare și susținere: Coca-Cola, April 91, Șerbănești Livadă, ITECO Steel Service, Hotel Andy, Hotel Hera, Hotel Cabana Vânturilor, Hotel Piatra Craiului, Pensiunea No. 107, Complex Verona, Pensiunea Tamina, Pensiunea Casa Ana, Vila Select, Hotel Belvedere, Hotel Bulevard, Traveller Magazin este Partener Media și al acestei ediții.

About Traveller Magazin

REVISTA TRAVELLER MAGAZIN MARIAN CONSTANTINESCU – Redactor Şef Marian Constantinescu s-a născut pe 24 aprilie 1953, în Bucureşti. Absolvent al Liceului “Aurel Vlaicu” (1972). Licenţiat în ziaristică. A lucrat la Agerpres, Tineretul Liber, Curierul Naţional, Ziua, ocupând poziţii de la redactor, şef departament, redactor şef până la director de promovare. A publicat poezie, proză, comentarii literare, în revistele: România Literară, Luceafărul, Contemporanul, Convorbiri Literare, Cronica, Vatra, Săptămâna, Flacăra, Suplimentul literar artistic al Scânteii Tineretului etc.
This entry was posted in Evenimente and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*