Wanderlust: 1000 de fotografii cu semnatura Maria Nicolau

Traveller Magazin, recomanda in calitate de Partener Media un nou concept de expozitie de fotografie ce poarta semnatura bloggerului Maria Nicolau.El este bazat pe nostalgia călătoriilor spirituale. Intitulată ”Wanderlust”, expoziția conține nu mai puțin de 1000 de fotografii, transpuse creativ într-un concept care îmbină fotografia cu comunicarea în social media. Expoziția Wanderlust va fi găzduită de Qreator by IQOS (Bl. Aviatorilor 8A, Sector 1, București) pe 25 noiembrie 2017, ora 19.00.

Maria Nicolau este pasionată de fotografie și de exoticul fiecărei destinații în care ajunge, de magia și diversitatea acestei lumi. La mai puțin de 30 de ani, a călătorit deja în peste 35 de țări, iar destinațiile ei preferate sunt India, Bali și Bahamas.

Expoziția de fotografie pornește de la conceptul de Wanderlust, adică impulsul irezistibil de a călători și de a descoperi lumea. Wander înseamnă pentru blogger, descoperirea, explorarea și vizitarea întregii lumi: ”Există atâtea locuri, atâta diversitate și complexitate pe acest Pământ care merită explorate și apreciate. Eu percep această planetă ca pe un loc de joacă, o grădină a eden-ului, un cadou pentru noi oamenii pentru a avea experiențe cât mai vaste și mai frumoase în această viață”. Lust înseamnă dorința pură, pasiunea și visarea, care vin de undeva din inconștient, o dorință a sufletului. ”Acestea împreună sunt un concept, o senzație pe care o simțim tot mai mulți dintre noi. Visăm, citim, ne uităm la poze și așa ne hrănim visele, apoi acționăm și ajungem să le realizăm”, mărturisește Maria Nicolau. Titlul expoziției are la bază un concept reinventat care se bucură de o mare popularitate în țările vestice.

”Wanderlust” aduce pentru publicul vizat nu doar fragmente din călătoriile spirituale ale Mariei Nicolau, imagini fotografice, ci și povești despre oameni și locuri, despre pasiune și visuri. Proiectul constă într-o serie de evenimente dinamice, expoziție de fotografie și workshop pentru pasionații de yoga și călătorii. Expoziția propune publicului 3 zone reprezentând destinațiile tradiționale pentru călătoriile ei spirituale.

Fiecare loc va avea o poveste spusă într-un decor individual, cu elemente specifice fiecărei zone: Bali, India și Bahamas. Expoziția de la Qreator by IQOS își propune să aducă experiențele și trăirile surprinse de Maria Nicolau și transmise pe rețelele de socializare din mediul online în offline alături de publicul ei. @myexoticdream este contul său de Instagram, un jurnal fotografic al experiențelor, destinațiilor exotice, poveștilor din călătorii unde peste 10 000 de followeri îi sunt alături zi de zi. ”Vă îndemn ca prin acest eveniment să ne hrănim sentimentul de wanderlust, să ne lăsăm inspirați, să visăm grandios și să experimentăm viața prin descoperire exterioară și interioară. Pentru că doar visând ne putem realiza cele mai mari dorințe” – scrie Maria Nicolau. Îi puteți urmări călătoriile prin intermediul expoziției de fotografie, a blogului său sau puteți chiar să vă alăturați într-o experiență de acest gen. Accesul la eveniment este gratuit, cu confirmarea participării la adresa: maria@creative-communication.ro.

About Traveller Magazin

REVISTA TRAVELLER MAGAZIN MARIAN CONSTANTINESCU – Redactor Şef Marian Constantinescu s-a născut pe 24 aprilie 1953, în Bucureşti. Absolvent al Liceului “Aurel Vlaicu” (1972). Licenţiat în ziaristică. A lucrat la Agerpres, Tineretul Liber, Curierul Naţional, Ziua, ocupând poziţii de la redactor, şef departament, redactor şef până la director de promovare. A publicat poezie, proză, comentarii literare, în revistele: România Literară, Luceafărul, Contemporanul, Convorbiri Literare, Cronica, Vatra, Săptămâna, Flacăra, Suplimentul literar artistic al Scânteii Tineretului etc.
This entry was posted in Evenimente and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*