EVA GLIGOR – “La Mulţi Ani !”, TRAVEL nr.152

Doamna incomingului românesc”, aşa am denumit-o noi la Clubul Presei de Turism- FIJET România, atunci când i-am oferit din suflet un premiu simbolic – pe omul de afaceri, dar mai întâi Omul Eva Gligor. Întâmplarea fericită face ca domnia sa să fi aniversat de curând o vârstă care nu o trădează în faţa proiectelelor de viaţă pe care le are. Eva este Scorpion ca şi fiul său Bogdan. A lucrat 22 de ani la ONT Carpaţi de unde a plecat pentru ca să înfiinţeze una dintre cele mai durabile agenţii private de turism. “Atlantic Tour” şi-a câştigat clienţii prin seriozitate şi calitate.
Travel Eva Gligor

Firma a deschis pieţe pentru incoming şi outgoing, printre care China, India, Thailanda, Austria etc, pentru programe de City Break pe vremea când prea puţină lumea vorbea despre acestea. Destinaţiile interne preferate: Maramureş şi Bucovina. Un proiect de suflet, neîmplinit încă, îl reprezintă construirea unui hotel – cu circa 200 de camere în București -, tot cu numele Atlantic.
Travel mastercard1

Nu ne-au interesat găinăriile, tunurile. Se vorbește foarte des de neceistatea unei Legi a Turismului dar eu cred în primul rând că mai important decât acest lucru este crearea și consolidarea respectului față de, și între oamenii de afaceri din turism și români în general.Asta ar accelera schimbarea mentalității, dinamitarea gândirii de genul ”leafa merge, ziua trece, noi cu drag muncim!”.

Dar și mentalitatea că fiecare când pornește într-o afacere, vrea să se îmbogățească peste noapte. De aceea fiecare își face o lege a lui, cu consecințe negative pentru alții foarte mulți, care operează în turism” – ne spunea sărbătorita. „La Mulţi Ani Eva Gligor!

MARIAN & DOINA CONSTANTINESCU
__________________________

Mastercard a lansat welcometoBucharest

Campania se va derula până pe 7 februarie 2017. Prin intermediul acesteia turiștii străini se vor putea bucura de beneficii speciale și experiențe memorabile la utilizarea cardului lor Mastercard, în timpul călătoriilor în București. Bucureștiul a înregistrat una dintre cele mai accelerate creșteri anuale a numărului de turiști pe parcursul ultimilor 6 ani, plasându-se pe locul 8 în Europa, potrivit Mastercard Global Destinations Cities Index 2016.

„Ne-am propus prin această campanie să plasăm Bucureștiul pe harta orașelor conectate la modalitățile moderne de plată cu cardul, astfel încât turiştii să ştie că pot beneficia de plăţi simple, sigure şi rapide atunci când ne vizitează, prin intermediul celor mai noi tehnologii, precum cea contacless. Astfel, am conturat pentru turişti o campanie în premieră, cu beneficii relevante. Tuturor acestora Mastercard şi comercianţii parteneri le spun welcometobucharest” – a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager, România, în cadrul Mastercard.

Prin intermediul rețelei de parteneri Mastercard, toți cei care vor vizita Capitala pe durata campaniei au astfel posibilitatea de a beneficia de curse gratuite pentru transferul aeroport – hotel – aeroport prin intermediul aplicației Uber, reduceri semnificative de preț în diverse domenii importante pentru turiști etc. Detalii despre campania welcometobucharest pot fi vizualizate pe www.mastercard.ro/promotii.

MARA ANTON

About Traveller Magazin

REVISTA TRAVELLER MAGAZIN MARIAN CONSTANTINESCU – Redactor Şef Marian Constantinescu s-a născut pe 24 aprilie 1953, în Bucureşti. Absolvent al Liceului “Aurel Vlaicu” (1972). Licenţiat în ziaristică. A lucrat la Agerpres, Tineretul Liber, Curierul Naţional, Ziua, ocupând poziţii de la redactor, şef departament, redactor şef până la director de promovare. A publicat poezie, proză, comentarii literare, în revistele: România Literară, Luceafărul, Contemporanul, Convorbiri Literare, Cronica, Vatra, Săptămâna, Flacăra, Suplimentul literar artistic al Scânteii Tineretului etc.
This entry was posted in Numarul 152, Travel and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*