Un concurs inspirat de “Ocolul pământului”
A 9-a ediţie consecutivă a celor două concursuri profesionale organizate consecutiv de către Continental Hotels a atras, cum era de aşteptat bucătari, barmani şi ospătari din din acest lanţ. Ea a vizat alegerea performerilor la categoriile ” Cel mai bun bucătar” şi respectiv “Cea mai bună echipă de servire”. Tema principală All Around the World, a fost inspirată din conceptul revelionului 2013 organizat de Continental Hotels “Ocolul Pamântului în…8 ore”. Concurenţii au jucat rolul unor ghizi gastronomici şi ai ospitalităţii atât pentru juriu cât şi pentru public. Cele două jurii avut în componenţă personalităţi manageriale şi executive dintre care amintim de Radu Enache – PDG al Continental Hotels, Cornelia Toma – Expert bar şi restaurant, somelier şi formator; Gabriela Berechet – consultant şi specialist culinar; Cornelia Ghişoi – Maestru în arta culinară etc.
La concursul “Cea mai buna echipă de servire”, găzduit de hotelul Ibis Palatul Parlamentului, locul I şi titlul de “Cea mai bună echipă de servire” a revenit lui Bădălan Marian şi Alina Meca de la Continental Turnu Severin. Ei a fost secondaţi de Suciu Mariana şi Bogdan Pantea de la Continental Forum Oradea respectiv de Săndulescu Codruţ şi Vătui Adrian de la Ibis Gara de Nord. Concursul “Cel mai bun bucătar”, eveniment consumat la Grand Hotel Continental din Bucureşti şi-a desemnat liderul în persoana Alinei Drăguţ de la Grand Hotel Continental, urmată de Buna Cătălin de la Continental Forum Arad, respectiv Costea Minerva de la Continental Forum Sibiu.
MARA ANTON