DER Touristik a finalizat integrarea Travel Brands

Travel Brands a intrat în Grupul DER Touristik, operator al brandului Dertour și una dintre cele mai mari companii de turism din lume. Tranzacția a fost autorizată de către Consiliul Concurenței și finalizată conform planificării.  Prin acest pas, DER Touristik Group, care are sediul central în Köln, se extinde pe o piață dinamică, aflată în plină creștere – și unde, în urma preluării rețelei de agenții de turism, devine lider de piață.

„Travel Brands este liderul pietei de turism din România, iar toți cei 400 de angajați pe care îi preluăm un atu pentru activitățile și planurile noastre din Europa de Est. Suntem foarte motivați când vine vorba de realinierea ideii de vacanță pe piața romanească. Îi sprijinim cu toată puterea și resursele Grupului nostru. Utilizarea brandului Dertour în România atât pentru retail, cât și pentru turoperare ne va consolida cu siguranță poziția pe piața locală de travel”, a afirmat Sören Hartmann, CEO al DER Touristik Group. Din 2012, DER Touristik se dezvoltă constant pe plan internațional și este astăzi activ în 16 țări europene, operând 27 de destinații proprii.

Pentru noi, principala preocupare o reprezintă clientul și nevoile sale, a declarat Cosmin Marinof, CEO Travel Brands (cel care a preluat managementul dar și pachetul majoritar de acțiuni de la Dragoș Anastasiu, Președintele Grupului Eurolines, din care a făcut parte Travel Brands). Avem acum, ca parte a Grupului DER Touristik, toate avantajele de care are nevoie o vacanță de calitate: o gamă largă de produse, o marcă de încredere recunoscută peste tot în lume. Procesul de rebranding al rețelei de agenții, care a funcționat 8 ani sub numele TUI TravelCenter și care este cea mai mare din România a început în luna octombrie și se apropie cu pași mari de finalizare. Toate aceste agenții vor purta numele Dertour”.

 

M.CONSTANTINESCU

About Traveller Magazin

REVISTA TRAVELLER MAGAZIN MARIAN CONSTANTINESCU – Redactor Şef Marian Constantinescu s-a născut pe 24 aprilie 1953, în Bucureşti. Absolvent al Liceului “Aurel Vlaicu” (1972). Licenţiat în ziaristică. A lucrat la Agerpres, Tineretul Liber, Curierul Naţional, Ziua, ocupând poziţii de la redactor, şef departament, redactor şef până la director de promovare. A publicat poezie, proză, comentarii literare, în revistele: România Literară, Luceafărul, Contemporanul, Convorbiri Literare, Cronica, Vatra, Săptămâna, Flacăra, Suplimentul literar artistic al Scânteii Tineretului etc.
This entry was posted in Evenimente and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*