ORLANDO: 4 zile de foc în Capitala parcurilor tematice!, TENDINTE nr.133

Roger-Dow-president-US-Travel-Association

Roger Dow president US Travel Association

4,7 miliarde de dolari. La atât se ridică rețeta întâlnirilor de afaceri ce vor avea loc la a 47-a ediție a International Pow Wow (IPW). Peste 5.000 de participanți – producători și vânzători de pachete turistice – se întîlnesc sub cupola Convention Center din Orlando între 30 mai și 4 iunie. La acest Târg, cel mai mare din lumea specialiștilor B2B, sunt prezente peste 70 de țări ce vor ocupa peste 1.100 de standuri. Roger Dow, președintele US Travel Association sublinia că ”organizația noastră reprezintă toate componentele din industria turistică. Ea generează 2.100 miliarde de dolari în economia Statelor Unite și susține 14,9 milioane de locuri de muncă.US Travel’s mission is to increase travel to and within the United States.
Orlando-Universal-Studios
Misiunea US Travel Association este de a crește circulația turistică către SUA dar și în interiorul țării”. Liderii industriei turistice din Orlando sunt optimiști. Spre această destinație s-au îndreptat anul trecut 62 de milioane de vizitatori, cu 2 milioane mai mult decât arătau prognozele inițiale. Performanța se datorează în principal extinderii zborurilor directe ale unor companii din zona Golfului, cea mai importantă fiind Emirates. De la politica Open Skies care are în vedere și piața asiatică, se așteaptă un plus de 100 de milioane de dolari în economia locală. Turismul generează în Orlando 60 de miliarde de dolari, astfel încât 1 din 3 angajați lucrează în turism.
Orlando-Convention-Center

Tortul business-ului turistic conține și o felie mare reprezentată de cei peste 500 de editori și jurnaliști de travel internaționali invitați aici, la Orlando. Ziariștii de travel au, timp de o zi, conform tradiției, propriul lor târg, Media Marketplace. Aici sunt puse la punct parteneriate ori strategii de PR și Comunicare. Vedeta acestui an va continua să fie campania internațională ”Brand USA” lansată în 2012.

Dintre atracțiile locale nu vor lipsi Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort și Sea World.     Echipa Traveller Magazin participă pentru al 17-lea an consecutiv la International Pow Wow (IPW) din SUA. Ea se află alături de cea a prestigioasei companii de turism Olimpic Internațional condusă de George și Mihaela Nicolescu. Apreciată pe piața americană ea marchează în acest an 25 de ani de activitate. Despre evenimentele de la IPW, în corespondențele viitoare.

About Traveller Magazin

REVISTA TRAVELLER MAGAZIN MARIAN CONSTANTINESCU – Redactor Şef Marian Constantinescu s-a născut pe 24 aprilie 1953, în Bucureşti. Absolvent al Liceului “Aurel Vlaicu” (1972). Licenţiat în ziaristică. A lucrat la Agerpres, Tineretul Liber, Curierul Naţional, Ziua, ocupând poziţii de la redactor, şef departament, redactor şef până la director de promovare. A publicat poezie, proză, comentarii literare, în revistele: România Literară, Luceafărul, Contemporanul, Convorbiri Literare, Cronica, Vatra, Săptămâna, Flacăra, Suplimentul literar artistic al Scânteii Tineretului etc.
This entry was posted in Numarul 133, Tendinte and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*