KHALID MIMI: „Marocul isi propune sa revina in topul destinatiilor turistice!”, TENDINTE nr. 128

KHALID MIMI: „Marocul isi propune sa revina in topul destinatiilor turistice!”
ES Faouz El Achchabi

Marocul a revenit in forta pe piata romaneasca la sfirsitul anului trecut cand s-au desfasurat mai multe actiuni de promovare. O seara exclusivista a fost dedicata de catre Ambasada acestei tari la Bucuresti, reprezentata de ES Faouz El Achchabi, respectiv de directorul Khalid Mimi, seful Biroului National de Turism al Marocului pentru Polonia si Europa de Est jurnalistilor si editorilor de turism. Gazdele au evidentiat o parte dintre obiectivele turistice – Rabat, Fes, Meknes si Marrakech etc. Au fost analizate cele mai interesante modalitati de a relansa eficient parteneriatul intre Regatul Marocului si Romania, in diferite domenii, dar mai ales in turism.

„Acest sector ocupa al doilea loc in cadrul structurii economice a tarii atat sub aspectul contributiei la PIB cat si in ceea ce priveste ocuparea fortei de munca“ –  preciza doamna ambasador. La randul sau directorul Mimi a aratat ca „in prognozele noastre economice estimam ca in 2020 sa atragem in jur de 20 de milioane de turisti.

Dorim sa ajungem in acea perspectiva printre cele mai importante destinatii mondiale. Pentru atingerea obiectivului, Marocul a realizat un plan care tinteste pietele in plina dezvoltare, in special din Europa de Est, din Asia, America de Nord si America Latina. Tara noastra s-a concentrat pe diversificarea ofertei turistice pentru a raspunde asteptarilor vizitatorilor straini dar si pe consolidarea legaturilor sale aeriene, prin incheierea de parteneriate cu cat mai multe companii low cost”.
Regional manager Khalid Mimi

Tunisia si-a promovat la randul ei bogatele traditiile – de la cele arhitecturale pana la cele artistice – dansurile si arta olaritului fiind la mare pret. O intalnire gastronomica a prilejuit ES Boutheina Labidi, ambasadorul Tunisiei la Bucuresti, ocazia de a prezinta o parte dintre noile atractii.

About Traveller Magazin

REVISTA TRAVELLER MAGAZIN MARIAN CONSTANTINESCU – Redactor Şef Marian Constantinescu s-a născut pe 24 aprilie 1953, în Bucureşti. Absolvent al Liceului “Aurel Vlaicu” (1972). Licenţiat în ziaristică. A lucrat la Agerpres, Tineretul Liber, Curierul Naţional, Ziua, ocupând poziţii de la redactor, şef departament, redactor şef până la director de promovare. A publicat poezie, proză, comentarii literare, în revistele: România Literară, Luceafărul, Contemporanul, Convorbiri Literare, Cronica, Vatra, Săptămâna, Flacăra, Suplimentul literar artistic al Scânteii Tineretului etc.
This entry was posted in Numarul 128, Tendinte and tagged . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*