ROMEXPO – Târguri de toamnă pentru vacanţe şi hoteluri

= 38

REVISTA TRAVELLER MAGAZIN SI SCRIITORUL DE TURISM MARIAN CONSTANTINESCU, va asteapta la Tirgul de Turism, in Pavilionul C3, standul 17 B.

ROMEXPO – Târguri de toamnă pentru vacanţe şi hoteluri

 Cel mai mare organizator de evenimente – ROMEXPO – şi liderul presei de turism din România – TRAVELLER MAGAZIN (Partener Media)   vă invita între 13 şi 16 noiembrie la ROMEXPO Bucureşti, unde se desfăşoara doua dintre cele mai asteptate evenimente ale toamnei: Targul de Turism al Romaniei si ROMHOTEL – Expozitia internationala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante.
Conf TTR 020
Oferte  la preturi accesibile
Timp de patru zile, veţi regasi la Targul de Turism al Romaniei o impresionanta varietate de oferte de vacanta. Fie ca sunteti in cautarea destinatiilor perfecte pentru sarbatorile acestui sfarsit de an sau vă planuiţi concediile din vara anului viitor, veţi avea de unde alege la Targul de Turism al Romaniei (TTR). Peste 200 de companii din Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, India, Indonezia Israel, Italia, Moldova, Palestina (participare in premiera la Targul de Turism al Romaniei), Romania, Federatia Rusia, Turcia si Ungaria vin cu reduceri tentante si destinatii dintre cele mai diverse pe o suprafata de peste 7.600 mp. Astfel, pentru sfarsitul acestui an se anunta vacante la schi in Bulgaria, Austria, Elveţia, Italia şi, desigur, în România. Pentru familii sunt prezentate circuite in Europa si Asia: Ungaria, Irlanda, Israel & Iordania, China, Thailanda, Malayesia etc. In plus, pentru globe trotteri şi  aventurieri, operatorii turistici au pregatit expeditii montane condimentate cu activitati extreme gen:  rafting, salt cu parapanta, escalada, iar pentru cei care cauta vacante de lux sunt oferite plimbari cu Orient Expres-ul sau destinatii exotice precum Maldive si Indonezia. Chiar daca prioritare sunt sarbatorile de sfarsit de an, operatorii turistici vin la Targul de Turism al Romaniei cu oferte pentru vacantele din vara anului viitor. Iar cei care le achizitioneaza beneficiaza de reduceri early-bird de pana la 40% pentru destinatii cum ar fi: Grecia, litoralul romanesc, Bulgaria si Spania.
Ev tirg Turism 2
In premiera, in cadrul Targului de Turism al Romaniei va fi lansat programul “Weekend in Bucuresti” prin intermediul caruia reprezentantii Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc isi propun sa indemne romanii sa redescopere Capitala tarii. Fiind un eveniment al diversitatii si distractiei, editia de toamna a Targului de Turism al Romaniei isi intampina si de aceasta data vizitatorii cu momente inedite. Astfel, in perioada 13 – 15 octombrie, la standul Asociatiei Litoral – Delta Dunarii vor avea loc show-urile de promovare a statiunii Mamaia, ce au fost recente prezentate la Londra. Pentru cei care isi doresc sa descopere sau sa redescopere traditiile autohtone, la standurile ANTREC, Consiliul Judetean Gorj si Consiliul Judetean Neamt vor fi prezenti mesteri populari si vor fi prezentate dansuri populare specifice zonelor.
Ev tirg Turism 1
Echipamente, concursuri si degustari
In aceeasi perioada cu Targul de Turism al Romaniei la ROMEXPO are loc ROMHOTEL – Expozitia internationala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante. Aproximativ 80 de companii din Romania si din strainatate vor veni la ROMHOTEL cu cele mai recente aparitii in domeniu, dar si cu informatii necesare pentru o cat mai buna desfasurare a activitatilor din unitatile de cazare si alimentatie publica. Aici se vor desfăsura mai multe competiţii printre care Barmaniada, Sarbatoarea Gustului, Cupa României la Sandwich etc.
Cele doua expozitii reunesc peste 280 de companii din 15 tari: Austria, Bulgaria, Federatia Rusa, Germania, Grecia, India, Indonezia, Israel, Italia, Republica Moldova, Palestina, Romania, Spania, Turcia, Ungaria, pe o suprafata de peste 11.000 mp.
Programul de vizitare este urmatorul: 13 – 15 Noiembrie , intre orele 10.00-18.00, respectiv, 16 Noiembrie, intre orele 10.00-16.00
Locatie: Pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5, C6
Bilet intrare: 15 lei/zi. Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita.
Pentru mai multe detalii despre evenimente, accesati: www.targuldeturism.ro si www.romhotel.ro

About Traveller Magazin

REVISTA TRAVELLER MAGAZIN MARIAN CONSTANTINESCU – Redactor Şef Marian Constantinescu s-a născut pe 24 aprilie 1953, în Bucureşti. Absolvent al Liceului “Aurel Vlaicu” (1972). Licenţiat în ziaristică. A lucrat la Agerpres, Tineretul Liber, Curierul Naţional, Ziua, ocupând poziţii de la redactor, şef departament, redactor şef până la director de promovare. A publicat poezie, proză, comentarii literare, în revistele: România Literară, Luceafărul, Contemporanul, Convorbiri Literare, Cronica, Vatra, Săptămâna, Flacăra, Suplimentul literar artistic al Scânteii Tineretului etc.
This entry was posted in Evenimente and tagged . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*