TIMIȘOARA: Marea Unire a vinurilor de… aur

“Importanţa Salonului internațional de vinuri VINVEST este tot mai mare, de la an la an, iar faptul că Timișoara va deține titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021 ne obligă să ne pregătim şi mai atent pentru fiecare nouă ediţie, pentru tot mai disputata piață internațională. Preconizăm şi anul acesta să aducem în salon crame care expun, în total, 300 de sortimente de vin. Ca în fiecare an, și la această a 15-a ediție (30 martie-1 aprilie) vor expune reprezentanți ai serviciilor conexe producției vinului, și ai suporturilor logistice. Participanţii cu standuri la evenimentul VINVEST Centenar vor primi Marea Medalie de Aur a Unirii în Vinuri/ Centenar 1918 – 2018” – ne-a declarat ing. Lucia Pârvu, organizatorul VINVEST.

Suntem siguri că şi inedita expoziție ad hoc cu 100 de sticle de vin (50 sticle din primele ediţii ale concursului, oferite de VINVEST) şi alte 50 sticle de vin susţinute de producători se vor bucura de aprecierile publicului.

De asemenea, Salonul va marca o mult aşteptată reîntâlnire a producătorilor de vin, o repetiţie, în avans, putem spune, în oraşul Timişoara, desemnat Capitală Culturală Europeană 2021. Traveller Magazin, unul dintre Partenerii media importanți ai evenimentului, vă recomandă și Concursul Naţional de Vinuri şi Băuturi Alcoolice, ediţia a 15-a, în perioada 29 martie -1 aprilie 2018, la Timişoara.

MARA ANTON

About Traveller Magazin

REVISTA TRAVELLER MAGAZIN MARIAN CONSTANTINESCU – Redactor Şef Marian Constantinescu s-a născut pe 24 aprilie 1953, în Bucureşti. Absolvent al Liceului “Aurel Vlaicu” (1972). Licenţiat în ziaristică. A lucrat la Agerpres, Tineretul Liber, Curierul Naţional, Ziua, ocupând poziţii de la redactor, şef departament, redactor şef până la director de promovare. A publicat poezie, proză, comentarii literare, în revistele: România Literară, Luceafărul, Contemporanul, Convorbiri Literare, Cronica, Vatra, Săptămâna, Flacăra, Suplimentul literar artistic al Scânteii Tineretului etc.
This entry was posted in Vin si stil and tagged , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*