TRAVELLER MAGAZIN Revista industriei ospitalitatii din Romania coperta revista aboneaza-te acum! la revista Traveller Magazin Revista turism Traveller Magazin destinatii externe  
   
 
Sunteti aici: Home - Transporturi

TRANSPORTURI NR.131
citeste aici cateva articole din ultimul numar + fotografii


Blue Air - Larnaca, Florența și Milano

Blue Air, prima companie de smart flying din România a anunțat introducerea a două noi curse regulate ce vor conecta zilnic Larnaca de Atena, iar ruta Larnaca – Salonic e operată deja cu 3 frecvențe/ săptămână, începand cu 19 ianuarie 2015. ”Aceste noi rute inaugurează a doua bază operațională externă a Blue Air, după ce anul trecut am deschis baza operațională din Italia, respectiv Torino (Caselle). Baza din Larnaca vine ca o completare atât pentru cursa București – Larnaca, însă și ca o soluție pentru pasagerii care foloseau aceste două rute operate de Cyprus Airways” - a declarat Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air. De asemenea din 29 martie Blue Air va introduce singurul zbor direct pe ruta București – Florența și retur! Ele vor fi operate în fiecare zi de marți, joi și duminică, pe toată perioada orarului de vară 2015. Biletele sunt deja disponibile la prețuri începând de la 32,90 euro. În plus, din 1 aprilie 2015, compania va lansa zboruri directe pe ruta Constanța-Milano Bergamo și retur. Biletele sunt deja disponibile la prețuri începând de la 27,99 euro! Biletele pot fi rezervate online pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau de la agențiile Blue Air și partenere.

airBaltic a selectat TAL Aviation
 
Compania letonă, airBaltic a desemnat TAL Aviation ca General Sales Agent (GSA) în România, Belgia, Danemarca, Finlanda, Norvegia, Spania și Suedia. airBaltic și TAL Aviation au deja o strânsă relație de colaborare în Grecia și Italia. TAL Aviation va furniza servicii de reprezentare GSA pentru pasageri inclusiv servicii de vânzări, marketing, rezervări și vânzări bilete. TAL Aviation, care are în portofoliu peste 35 de companii partenere, este unul dintre cele mai de succes grupuri mondiale pe acest segment. Cu o flotă alcătuită din 50 de aeronave Boeing și Bombardier, airBaltic acoperă 60 de destinații din Riga (Letonia). Compania aeriană ofera conexiuni convenabile via hub-ul sau nordic din Riga atât spre rețeaua întinsă spre Europa, Scandinavia, Rusia, CIS cât și spre Orientul Mijlociu.