“Litoralul pentru Toți” aduce în piață peste 60 de hoteluri și 4.000 de locuri de cazare

Da ați citit bine. Românii pot petrece în perioada 21 mai – 20 iunie 2021, un sejur pe litoralul românesc cu tarife pornind de la 40 de lei pe noapte prin programul” Litoralul pentru Toți”, a anunțat Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). Peste 60 de hoteluri, cifra se află însă în creștere, din stațiunile de pe litoralul românesc al Mării Neagre au aderat la acest program, punând la dispoziția turiștilor aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte.

Românii care merg în stațiunile romanești de la Marea Neagră până pe 20 iunie se pot caza cu tarife reduse, prin programul „Litoralul pentru toți”, aflat la a 38-a ediție și lansat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR). Dragoș Răducan, Prim-Vicepreședintele Executiv FPTR a declarat că în ciuda dificultăților pe care le întâmpină sectorul turistic, puternic afectat de efectele economice provocate de apariția virusului Sars-Cov-2continuăm tradiția instituită în urmă cu 19 ani de a oferi tuturor românilor posibilitatea de a petrece o vacanță la malul mării la tarife mult reduse. În ultimii nouă ani am făcut tot posibilul să menținem aceleași tarife la pachetele turistice oferite, ceea ce reprezintă un efort suplimentar din partea tuturor unităților de cazare participante”, .

Tarifele prin acest program sunt cu până la 65% mai mici față de cele din vârf de sezon. Tariful pentru o noapte de cazare începe de la 40 de lei, cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziționat la un hotel de 3 stele din stațiunea Neptun si costă 80 lei/noapte.pentru 2 persoane. La polul opus, se află stațiunea Mamaia, unde la un hotel de 4 stele 2 persoane vor plati pentru un sejur de minim 5 nopți, care include cazare cu servicii de masa ultra all-inclusive, 520 lei/ noapte .Turiștii care vor să se cazeze în stațiunea Eforie Nord beneficiază de tarife pornind de la 85 lei/noapte pentru 2 persoane, pachete de minim 4 nopți.

La fel ca în anii trecuți, sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță de către cei care nu le-au consumat încă. Detaliile privind hotelurile incluse în programul Litoralul pentru Toți se găsesc pe site-ul www.fptr.ro. Rezervările se pot face atât direct, la hotel, cât și prin intermediul agențiilor de turism.

FPTR este singura federație patronală cu reprezentativitate legală la nivel de sector de activitate. Ea reunește 5.344 de societăți comerciale din turism, care asigură venituri salariale pentru 73.752 de angajați, reprezentând 37% din forța de muncă din turism, cu o cifră de afaceri cumulată de peste 5 miliarde de euro iar membrii reprezintă într-o mare pondere capitalul românesc.

About Traveller Magazin

REVISTA TRAVELLER MAGAZIN MARIAN CONSTANTINESCU – Redactor Şef Marian Constantinescu s-a născut pe 24 aprilie 1953, în Bucureşti. Absolvent al Liceului “Aurel Vlaicu” (1972). Licenţiat în ziaristică. A lucrat la Agerpres, Tineretul Liber, Curierul Naţional, Ziua, ocupând poziţii de la redactor, şef departament, redactor şef până la director de promovare. A publicat poezie, proză, comentarii literare, în revistele: România Literară, Luceafărul, Contemporanul, Convorbiri Literare, Cronica, Vatra, Săptămâna, Flacăra, Suplimentul literar artistic al Scânteii Tineretului etc.
This entry was posted in Redescopera Romania and tagged , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*