Nicolae Demetriade: ”ANAT are nevoie de o creștere a prestigiului!”, TRAVEL nr. 167

“Am parcurs în cei 20 de ani de pionierat în turism multe etape de tranziție, am sperat în toată această perioadă, alături de cei care au condus asociația, într-o îmbunătățire a mediului de afaceri, într-o reglementare pozitivă a pieței de turism, în creșterea prestigiului ANAT și atragerea respectului partenerilor instituționali față de asociație. S-au realizat multe lucruri bune până în prezent, este timpul să ridicăm nivelul realizărilor în interesul general al membrilor asociatiei” a declarat Nicolae Demetriade cu prilejul alegerii sale în funcția de președinte al ANAT.

Demetriade, este directorul general al agenției de turism World Travel, (care reprezintă în România companiile aeriene fly Dubai și Emirates, dar și branduri de vase de croazieră) a devenit astfel al 9-lea președinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), pentru un mandat de doi ani. Cu o experiență de peste 20 de ani în turism, Nicolae Demetriade este fondatorul agenției de turism Happy Tour pe care a vândut-o în 2007 Fondului de investiții spaniol GED. El a ocupat diverse funcții de conducere în cadrul TAROM.

Din echipa de conducere cu care va lucra fac parte oameni de afaceri prestigioși, care au consolidat lumea turismului autohton, precum: George Sorin Nicolescu (Olimpic International Turism), Sorin Dencescu (Kron-Tour Lufthansa City Center), Lucian Boronea (Accent Travel&Events), Ciprian Popescu (Danubius Travel), Dragoș Anastasiu (Tui TravelCenter/Eurolines), Alin Burcea (Paralela 45) etc.

 

MARA ANTON

 

 

About Traveller Magazin

REVISTA TRAVELLER MAGAZIN MARIAN CONSTANTINESCU – Redactor Şef Marian Constantinescu s-a născut pe 24 aprilie 1953, în Bucureşti. Absolvent al Liceului “Aurel Vlaicu” (1972). Licenţiat în ziaristică. A lucrat la Agerpres, Tineretul Liber, Curierul Naţional, Ziua, ocupând poziţii de la redactor, şef departament, redactor şef până la director de promovare. A publicat poezie, proză, comentarii literare, în revistele: România Literară, Luceafărul, Contemporanul, Convorbiri Literare, Cronica, Vatra, Săptămâna, Flacăra, Suplimentul literar artistic al Scânteii Tineretului etc.
This entry was posted in Numarul 167, Travel and tagged , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*