TTF BRAȘOV – Super-noutăți sub un singur acoperiș, EXPOZITII nr.144

Consumatorii de vacanțe s-au obișnuit să vină la începutul primăverii la Brașov Business Park unde, între 11 și 13 martie, s-a consumat cea de-a IX-a Transylvania Tourism Fair (TTF).

Manifestarea a atras circa 50 de firme. Noutăți? În prim plan la Brașov a apărut touroperatorul Christian Tour, care a revitalizat și aici ritmul de contacte, contracte și vânzări. Directorul de marketing Marius Berca a anunțat la conferința de presă lansarea noului concept Memento Bus.

El a mai declarat că operatorul român își va completa flota cu 10 autocare noi, marca Neoplan. Așa se explică și dinamismul pe care l-au adoptat în business agenții prezente, printre care TUI Center, Paralela 45, Star Tours etc. Dertour România și Amadeus au fost sponsorii de marcă ai evenimentului. La fel de dinamică s-a dovedit și participarea unor complexe de cazare: În premieră a apărut lanțul Transilvania Hotel & Travel, controlat de SIF Transilvania cu unități de vacanță sau balneare ce funcționează la Brașov, Predeal, Tușnad, Ploiești, Băile Felix sau pe Litoral.

Maria Dan, manager regional, ne-a precizat că este vorba e o nouă construcție ce are în centru ca investitor – pilon societatea Feper SA. Compania, deținută de tot de SIF Transilvania dezvoltă un Centru de afaceri în turism. La fel de interesante ni s-au părut prezentările de extindere a conceptului All Inclusive pe litoral unde noutățile din grupul THR Marea Neagră, sunt hotelul Cleopatra din Saturn, iar din 2017 Lidia din Venus – a precizat directorul Narcisa Moșoiu. La Covasna va reintra in circuitul turistic hotelul Căprioara, complet refăcut.

De la sfârșitul anului trecut tot aici funcționează Mercur Spa & Wellness, proprietate a unor investitori din București, cel mai nou de 4 stele, din zona balneară. Același grup de afaceri mai deține complexul Mercur din Galați și Pensiunea Casa Matei din Buzău – ne-a precizat managerul Gheorghe Onea. Vezi aici oferte de revelion!

Informațiile le-am aflat în timpul seminarelor desfășurate la Ziua Specialistului de la TTF Brașov. Organizatorul Kron-Tour Expo, companie condusă de Sorin Dencescu, a rămas în continuare fidel conceptelor B2B, care individualizează foarte bine manifestarea. Remarcat a fost standul fundației Mihai Eminescu Trust, în care au avut loc demonstrații de țesut și împletituri din crengi de salcie și răchită, tradiții care au renăscut la Mălâncrav. La fel de atractiv a fost standul complexului tematic Dino Park din Râșnov. De la deschiderea din vara anului trecut până acum el a fost căutat de peste 300.000 de turiști. Pe lista recomandărilor noastre au intrat complexul de conferințe Belvedere; Hanul Domnesc, inclusiv pentru oferta gastronomică și restaurantele Roata Norocului din Brașov, respectiv Subcetate din Râșnov, oaze ale ospitalității și bunului gust. Traveller Magazin a fost unul dintre principalii Parteneri Media al acestei ediții.

MARIAN & DOINA CONSTANTINESCU

About Traveller Magazin

REVISTA TRAVELLER MAGAZIN MARIAN CONSTANTINESCU – Redactor Şef Marian Constantinescu s-a născut pe 24 aprilie 1953, în Bucureşti. Absolvent al Liceului “Aurel Vlaicu” (1972). Licenţiat în ziaristică. A lucrat la Agerpres, Tineretul Liber, Curierul Naţional, Ziua, ocupând poziţii de la redactor, şef departament, redactor şef până la director de promovare. A publicat poezie, proză, comentarii literare, în revistele: România Literară, Luceafărul, Contemporanul, Convorbiri Literare, Cronica, Vatra, Săptămâna, Flacăra, Suplimentul literar artistic al Scânteii Tineretului etc.
This entry was posted in Expozitii turism, Numarul 144 and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*